Mobil Verzió: technokrata


Beindult az őszi őrület?
A rugalmas munkavégzéstől a mesterséges intelligenciáig: 5 technológia, amely közelebb hozza a jövő munkahelyét

IT-security üzletággal bővül az OTT-ONE
IT security megoldásokat nyújtó üzletágat indít az OTT-ONE, amelynek első lépéseként az OTT-ONE, az iSRV Zrt. és a Black Cell Informatikai Szolgáltató Kft. stratégiai megállapodást kötött egymással.

Friss összefogás a magyar startupok sikeréért
Meghatározó szereplők szállnak be magyar startup-jövő formálásába a MENTA konferencián kibontakozó, előremutató beszélgetés nyomán.

Ezen az öt területen tarol az open source
Sokan hallottunk már a nyílt forráskódú szoftverekről, de nem biztos, hogy az Androidon és a Linuxon kívül egyéb neveket is fel tudnánk sorolni.

Mindig a természetességről papolnak, de a fotókon azért be van kapcsolva az öregedés elleni filter
Súlygyarapodás, kopaszodás, szem alatti karikák – az öregedés e jelei zavarják a leginkább a magyarokat, derül ki a Huawei legújabb kutatásából.

Önbizalomépítő tréningekkel várja az újrakezdő szülőket és karrierváltókat a Morgan Stanley
Az elmúlt évek sikerei után negyedszer is meghirdeti a Morgan Stanley Budapesten a Return to Work – Lendülj újra munkába! programot, amely legalább két év kihagyás után segít visszatérni a munkaerőpiacra.

A magyar jogszabályokat is jól ismeri a KPMG Legal-ben munkába állt mesterséges intelligencia
A gépi tanuláson alapuló mesterséges intelligencia (AI) alkalmazás nem váltja ki az ügyvédek szofisztikált munkáját, de még hatékonyabb, gyorsabb, költségkímélőbb szolgáltatásokat tesz lehetővé.

A megfelelő stílushoz, megfelelő szemüveg dukál
Vállaljuk büszkén szemüvegünket, ha már ilyen minőségi és menő kereteket lehet kapni

Itt van a táborok új generációja
Emlékszik még a régi úttörőtáboros időkre? Zánkára, Csillebércre? Vagy a vándortáborokra, amikor minden este máshol hajtottuk álomra a fejünket? Bár a felnőttek többségében ezek kellemes emlékeket idéznek fel, a mai gyerekeknek már eltérők az igényeik. Az új generáció más ingerekre, más élményekre vágyik – szerencsére ehhez megvannak a megfelelő táborok számukra. Anno elég volt egy […]

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban
A jövőbeni gyár megerősíti az ABB vezető pozícióját Kínában, a világ legnagyobb robotikai piacán.

Gépek állnak a kereskedelmi szektor növekedése mögött
A hazai üzletek forgalma folyamatosan rekordokat dönt: a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint a kiskereskedelem volumene 6,4%-kal haladja meg az egy évvel korábbit.

Fél év alatt a fejlesztői pályára? Lehetséges?
Szakértői tippek, hogy ne fussunk zátonyra!

Jelentkezz: Itt egy fejlesztői verseny, ahol nem csak a fejlesztés számít
A Tech Embassy szervezésében idén újra megrendezik a ChaosStack versenyt, mely a fiatal fejlesztőket teszi próbára, 10 különleges feladaton keresztül.

Óriási érdeklődéssel zárult a V4 Future Sports Festival
Szeptember 21. és 22. között a Hungexpo adott otthont a visegrádi régió nemzetközi e-sport tornájának, a V4 Future Sports Festivalnak.


<< sorx tech news